Passionerade experter
med cloudfokus

Vi är experter inom affärsorienterad IT, med stort fokus på molntjänster, säkerhet och moderna lösningar.

Vi vet att företag idag kan sköta hela sin verksamhet med hjälp av moderna molntjänster, och vi vet hur man gör det utan att kompromissa med vare sig säkerhet, tillgänglighet eller driftssäkerhet.

Proaktivitet och transparens

Vi tror på enkla, tydliga partnerskap byggda på öppen kommunikation.

Vi ser oss gärna som en del av ditt företag, en aktiv rådgivare snarare än en passiv supportpartner. Som kund hos Devlib kan du förvänta dig ett engagerat samarbete där vi gärna agerar bollplank i både små och stora frågor. I gengäld förväntar vi oss att våra kunder informerar oss kring kommande projekt och förändringar.

Låter det intressant? Kontakta oss - vi vill gärna veta mer om dig!

Microsoft 365 och Azure

Cloud Solution Provider

Vi är stolta över vårt fleråriga och direkta partnerskap med Microsoft. I egenskap av Microsoft CSP Direct (Cloud Solution Provider) kan Devlib tillhandahålla och implementera omfattande affärslösningar för alla behov - oavsett om ni är en nonprofit, startup eller en större organisation.

Läs mer om vårt partnerskap med Microsoft.

Karriär

Devlib är ett modernt IT-bolag med kunder spridda över många olika branscher och länder. Våra medarbetare är passionerade IT-experter som drivs av nyfikenhet och egna idéer - alltid med kundnöjdhet och proaktivitet i fokus.

Läs mer och se lediga jobb under Karriär.