Är du redo för
nya utmaningar?

Devlib är ett modernt IT-bolag med kunder spridda över många olika branscher och länder. Våra medarbetare är passionerade IT-experter som drivs av nyfikenhet och egna idéer - alltid med kundnöjdhet och proaktivitet i fokus.

Vi tror att utveckling och förändring kommer genom delaktighet och korta kommunikationsvägar. På Devlib sätter vi alltid kundens behov i fokus men drar oss inte för en konstruktiv diskussion givet vår expertis och erfarenhet.

Välkommen till ett team i världsklass, där vi lyssnar inte bara på våra kunder utan även på varandra. I vår bransch finns det alltid nytt att lära och nya utmaningar att anta. Internt är vi bra på olika saker, och vi tror att man presterar som allra bäst när man får jobba med det man är bra på - och när man har kul!

Tillsammans levererar vi ledande lösningar som vi är stolta över.

Lediga tjänster

Just nu finns inga tjänster publicerade.

Hittar du inget som matchar din profil? Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare - skicka ett mail till [email protected].

Vi sparar dina ansökningshandlingar för att kunna kontakta dig om en ledig tjänst blir aktuell. Läs mer i vår integritetspolicy.