Microsoftpartner
& CSP Direct

Vi är stolta över vårt fleråriga och direkta partnerskap med Microsoft. I egenskap av Microsoft CSP Direct (Cloud Solution Provider) kan Devlib tillhandahålla och implementera omfattande affärslösningar för alla behov - oavsett om ni är en nonprofit, startup eller en större organisation.

CSP Direct (Tier 1)

Cloud Solution Provider

Vi är en av få leverantörer som i egenskap av CSP Direct kan erbjuda Microsoftlicenser helt utan mellanhänder. Som experter på licensutbudet håller vi hela tiden koll på nyheter och förändringar, och hjälper våra kunder att löpande finjustera abonnemang och licenspaket.

Med Devlib som licenspartner kan ni vara säkra på att er licensiering ligger på rätt nivå, hela tiden. Vi övervakar våra kunders nyttjande av tjänster och föreslår proaktiva justeringar utefter verksamhetens behov.

Världsledande tjänster och infrastruktur

Tillsammans med Microsoft kan vi erbjuda er allt ni behöver, oavsett om det rör Azure, Microsoft 365 eller Dynamics 365. Oavsett om ni letar efter en trygg licenspartner, en proaktiv IT-leverantör eller en certifierad expert på konsultbasis.

Behöver ni hjälp att komma igång med Intune och Autopilot? Vill ni migrera era filservrar till Teams eller SharePoint? Dags att rulla ut multifaktorsautentisering (MFA), Conditional Access eller Privileged Identity Management (PIM)?

Kontakta oss idag för att komma igång direkt.