Ni förtjänar
effektiv IT

Vi är engagerade experter med starka åsikter om bra IT
- vad det är, och hur man gör.

IT i världsklass

Vi har sedan starten samarbetat med globalt utspridda organisationer inom åtskilliga branscher - från internationella industriföretag och mediekoncerner till lokala startups.

Förväntningarna har dock alltid varit desamma: våra kunder förväntar sig modern, effektiv och pålitlig IT - utan krångel, och utan att kompromissa med säkerheten.

Idag arbetar vi med IT-miljöer i alla storlekar - vare sig kunden befinner sig helt eller delvis i molnet, eller om de är på väg.

Låter det intressant? Kontakta oss - vi vill gärna veta mer om dig!

Modern Workplace

Abonnemang för kontors-IT till fast pris

Devlib erbjuder paketerade helhetslösningar för små och medelstora bolag. Vi kan ta hand om hela er IT-miljö, inklusive on- och offboarding, support och övervakning till ett fast pris per månad.

Intresserad av om bekymmersfri IT med Devlib Modern Workplace, eller Devlib QuickStart för nystartade bolag? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Drift POS-system

Installation, back-office, övervakning & drift

Vårt erfarna POS-team (Point of Sale) driftar idag några av världens största kassainstallationer. Vi ser till att dessa betalsystem fungerar felfritt och säkert.

Devlibs välbeprövade verktyg och processer har använts för att bygga upp och drifta flertalet olika system (Oracle Micros Simphony, Open, mfl.) för restauranger, arenor och festivaler över hela Europa.

Microsoft licenspartner

Cloud Solution Provider

Vi är stolta över vårt fleråriga och direkta partnerskap med Microsoft. I egenskap av Microsoft CSP (Cloud Solution Provider) kan Devlib tillhandahålla och implementera omfattande affärslösningar för alla behov - oavsett om ni är en nonprofit, startup eller en större organisation.

Läs mer om vårt partnerskap med Microsoft.

Systemutveckling

Skräddarsydd utveckling & integration

Oavsett om ni vill lägga till enkla affärsstöd i Power Platform, bygga en skräddarsydd webapplikation eller utvärdera en idé inför ett full-stack IoT-projekt kan vi hjälpa er längs vägen. Vi har lång erfarenhet av systemutveckling, både för skalbara produktionslösningar och snabba proof of concept.

Kontakta oss direkt för att diskutera ditt projekt.

Nonprofit

Erbjudanden för ideella organisationer

Idag finns fler än 4 miljoner ideella organisationer runt om världen med färre än 50 anställda - med precis samma behov som de större organisationerna. Genom ert viktiga arbete räddas liv bland både människor, djur och miljö - via exempelvis humanitära insatser, forskning eller genom att engagera fler människor i idrott.

Vi kan hjälpa er att hjälpa ännu fler genom smarta, säkra och kostnadseffektiva lösningar. Vi finns här för att stötta er organisation - kontakta oss för information om våra erbjudanden för nonprofits.

Expertkonsulter

Professionella IT-konsulter

Vi har lång erfarenhet av både operationell IT samt rådgivning och projektledning, med återkommande uppdrag hos några av Sveriges största företag. Vi har kunder av varierande storlek och erbjuder spetskompetens lämplig för era utmaningar - vid enstaka insatser samt för längre projekt.

Behöver ditt företag prata med en IT-arkitekt? Behöver ni hands-on support av certifierade experter för AWS eller Azure? Vill ni migrera filer eller flytta en applikation till molnet?

Kontakta oss direkt för att boka en expert från Devlib.